Ένα πολύ διασκεδαστικό παιχνίδι με μοναδικές φιγούρες από τον Michael Jackson...
Συμπεριλαμβάνει διάφορα μουσικά hit του Michael,όπως το Beat It και Smooth Criminal.


Κάντε κλικ στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Ονομασία:	michaeljacksons.jpg 
Εμφανίσεις: 9 
Μέγεθος: 81,4 KB 
ID: 3232

Φτιαγμένo απο την Sega το 1990 σε συνεργασία με τον Michael Jackson.
Η υπόθεση,η οποία είναι παρμένη από την ταινία Moonwalker(1988), ακολουθεί τον Michael, χρησιμοποιώντας ποικίλες μουσικές
και χορευτικές κινήσεις σε συνδιασμό με τις ικανότητες στο να σώζεις απαχθέντα παιδία από τα χέρια του Μr. Big.Το 1990, ο Michael Jackson συνεργάστηκε με την SEGA, για να δημιουργήσει το παιχνίδι για τα arcade μηχανήματα και τα PC.

Σειρά παιχνίδιού που βασίζεται σε μια ταινία με το ίδιο όνομα και ενσωματώνει τους χαρακτήρες. Συν-αναπτύχθηκε από τον ίδιο τον Michael Jackson. Αυτό το παιχνίδι έχει πετύχει κατάσταση λατρείας. Τα παιχνίδια που προσφέρονται σε 15 διαφορετικά επίπεδα και playes όπως Rolling Thunder και Shinobi. Το gameplay επικεντρώνεται στην εξεύρεση των παιδιών, κάποια από αυτά μοιάζουν στην Katie από την αρχική ταινία, τα οποία είναι διάσπαρτα σε όλο το επίπεδο, ορισμένοι πίσω από ορισμένα αντικείμενα ή τις πόρτες. Ο Michael είχε βασικές κινήσεις, όπως κλοτσιές και thwacking γκάνγκστερ με το καπέλο του, αλλά θα μπορούσε επίσης να αναπτύξει τις επιθέσεις χορού .

Αναπτύχθηκε ως ένα tie-in στο "BAD" album του Michael Jackson. Ήταν επηρεασμένος από άλλα παιχνίδια μάχης και σκοπευτές. Το Moonwalker παιχνίδι διαθέτει μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του Τζάκσον, συμπεριλαμβανομένου του "Smooth Criminal", "Bad", "Beat It", και άλλα.


Σύνδεσμος:
Κρυφό περιεχόμενο κειμένου! Πρέπει να είστε Μέλος. Σύνδεση ή Εγγραφή