Νέες μνήμες Kingston HyperX


Η Kingston Technology Εurope, μέλος της Kingston Technology Company, της Νο 1 ανεξάρτητης εταιρείας προϊόντων μνήμης στον κόσμο, ανακοίνωσε στη Gamescom την κυκλοφορία τής νέας Kingston HyperX Predator.

Κάντε κλικ στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Ονομασία:	Kingston HyperX.jpg 
Εμφανίσεις: 1 
Μέγεθος: 3,2 KB 
ID: 5161
Η νέα υψηλής επίδοσης μονάδα μνήμης DRAM, συμπληρώνει τη σειρά προϊόντων HyperX με τις υψηλότερες ταχύτητες, τις χαμηλότερες αποκρίσεις χρόνου (latencies) και τις μεγαλύτερες χωρητικότητες.

Η HyperX Predator απευθύνεται σε ενθουσιώδεις χρήστες και overclockers, οι οποίοι θέλουν να φτάσουν το σύστημα τους στα άκρα με ασυναγώνιστες ταχύτητες και hardware μέγιστης επίδοσης.

Με τη νέα ψύκτρα, η ΗyperX Predator διαθέτει πιο επιθετικό σχεδιασμό, που ταιριάζει με την εικόνα και το σχεδιασμό του τελευταίου PC Hardware, και προσφέρει μεγάλη διάχυση της θερμότητας, ώστε να μεγιστοποιεί την αξιοπιστία της μνήμης. Η μνήμη είναι πιστοποιημένη από την Intel XMP και έχει δοκιμαστεί στις κορυφαίες μητρικές της αγοράς.

Οι overclockers μπορούν εύκολα να φτάσουν τα συστήματά τους στα άκρα, επιλέγοντας ένα προφίλ στο BIOS, χωρίς να χρειάζονται χειροκίνητες προσαρμογές.

Η HyperX Predator είναι διαθέσιμη σε ταχύτητες μέχρι 2666 ΜΗz, CAS latencies 9 και 11 και σε χωρητικότητες από 8GB εως 32GB διαμορφωμένα σε dual και quad channel kits.

Όλα τα προϊόντα μνήμης HyperX της Kingston συνοδεύονται από εγγύηση εφ’ όρου ζωής και δωρεάν τεχνική υποστήριξη.

nfo:
Κρυφό περιεχόμενο κειμένου! Πρέπει να είστε Μέλος. Σύνδεση ή Εγγραφή