Μια από τις καλύτερες φωτογραφίες φαντάσματος ήταν The Wem Ghost,όπου απεικόνιζε ένα κορίτσι περίπου 14 χρονών στην σκάλα κινδύνου ενός κτηρίου που κάηκε το 1677, του "Wem Town Hall"

Η ιστορία αναφέρει ότι το φάντασμα είναι της 14 χρονης Jane Churm, η οποία κατά λάθος ξεκίνησε την μεγάλη φωτιά του Wem και η οποία κάηκε στην πυρκαγιά.

Ο φωτογράφος Tony O'Rahilly,τράβηξε την περίφημη φωτογραφία το 1995 και επέμενε ότι η φωτογραφία ήταν γνήσια μέχρι και τον θάνατό του το 1995,δηλώνοντας πως η εικόνα του κοριτσιού εμφανίστηκε μετά,στην φωτογραφία.

Μια καρτ-ποστάλ από το 1922 ανακαλύφθηκε πρόσφατα από έναν 77 χρόνο,τον Brian Lear. Δείχνει μια φωτογραφία ενός δρόμου του Wem με ένα μικρό κορίτσι να στέκεται στην αριστερή πλευρά της φωτογραφίας. Το φόρεμα και το καπέλο της φαίνεται να είναι πανομοιότυπα με αυτά, του φαντάσματος του Wem που φοράει το κορίτσι στην φωτογραφία του O'Rahilly.

Μπορείτε να δείτε την αρχική φωτογραφία του Tony O'Rahilly:

Κάντε κλικ στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Ονομασία:	fire_girl_lg.jpg 
Εμφανίσεις: 21 
Μέγεθος: 48,0 KB 
ID: 473

Η φωτογραφία που βρήκε ο Brian Lear:

Κάντε κλικ στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Ονομασία:	wemgirl.jpg 
Εμφανίσεις: 32 
Μέγεθος: 49,8 KB 
ID: 471


Υπάρχει ένα weblog που δείχνει τις 2 φωτογραφίες ,η μία πάνω στην άλλη και έχετε την δυνατότητα να δείτε και να αποφασίσετε μόνοι σας,για την αυθεντικότητα του φαντάσματος του Wem.

nfo:
Κρυφό περιεχόμενο κειμένου! Πρέπει να είστε Μέλος. Σύνδεση ή Εγγραφή