Ελεγξτε ποια προγραμματα θα ξεκινουν αυτοματα στην εκκινηση του pc σας !!!

Κάντε κλικ στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Ονομασία:	startup.jpg 
Εμφανίσεις: 28 
Μέγεθος: 37,0 KB 
ID: 4037

Πολλοί χρήστες θέλουν να αφαιρέσουν εφαρμογές που ξεκινούν αυτόματα κατά την εκκίνηση των Windows με την ελεύθερη μνήμη και την αύξηση της απόδοσης του συστήματος. Αλλά όλοι οι χρήστες δεν γνωρίζουν ότι υπάρχουν πολλά κρυμμένα προγράμματα κατά την εκκίνηση που πιθανότατα χρησιμοποιούνται μία φορά το μήνα και απλώς δημιουργούν σπατάλη πόρων του συστήματος! Το πρόγραμμα αυτό σας επιτρέπει να εξετάσετε όλες τις αιτήσεις για την εκκίνηση και αποτελεσματικά να επιλέξετε το μόνο που χρειάζεστε.

Πώς δουλεύει;
Διατηρεί βάση δεδομένων των αρχείων εκκίνησης που έχετε επιλέξει να διαγράψετε ή να διατηρήσετε. Θα πρέπει να επανεξετάσετε με το χέρι τα αρχεία εκκίνησης του υπολογιστή σας (5-10 στοιχεία) και το σήμα τους, όπως έχει εγκριθεί ή όχι. Εάν δεν είστε σίγουροι αν θα πρέπει να έχετε κάποιο αρχείο ή όχι, το πρόγραμμα θα σας δώσει χρήσιμες συνδέσεις. Στη συνέχεια, θα παρακολουθεί τον τομέα εκκίνησης του υπολογιστή και εσείς μπορείτε να εφαρμόσετε τις αλλαγές σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. Θα μπορεί επίσης να εντοπίσει και να σας ενημερώσει για τις νέες εγγραφές που μπορεί να εμφανιστούν σύντομα.

Γεγονότα
Ο συνήθης χρήστης έχει περίπου 3-5 πολύ σημαντικά προγράμματα αυτόματης εκκίνησης που εκτελούνται κατά την εκκίνηση των Windows. Αυτά είναι τα προγράμματα οδήγησης του συστήματος για το πληκτρολόγιο, ποντίκι, οθόνη, κλπ. Ωστόσο, πολλά άλλα προγράμματα με την εκκίνηση τρέχουν πάντα στο παρασκήνιο, όπως, για παράδειγμα: ενότητες ενημέρωσης. Οι ενότητες αυτές χρησιμοποιούνται όχι πολύ συχνά, μπορεί να είναι ακόμη και μια φορά το μήνα, αλλά δραματικά μειώνουν την απόδοση του συστήματος.Αυτά θα εκτελούνται συνεχώς στη μνήμη του υπολογιστή ώστε να διατηρείτεκαι τον έλεγχο για ενημερώσεις.

Με την απενεργοποίηση τόσο καλών, αλλά ανεπιθύμητων λογισμικών, μπορείτε να πάρετε κορυφαία απόδοση του υπολογιστή (απενεργοποίηση αυτόματης εκκίνησης, αλλά όχι την κατάργηση του ίδιου του προγράμματος). Συνήθως, αν απενεργοποιήσετε εγγραφή εκκίνησης κάποιο λογισμικό εξακολουθεί να λειτουργεί το χωρίς να μην χάνει χαρακτηριστικά. Από αιτία μπορείτε πάντα να επαναφέρετε τις αλλαγές που έχετε κάνει!

Κατάργηση ιών και spyware
Οι ιοί και τα spyware διατηρούν τους δεσμούς τους με την περιοχή εκκίνησης όταν αρχίζουν τα Windows. Μπορείτε να τους πιάσετε χρησιμοποιώντας το παραπάνω πρόγραμμα, αλλά συνιστάται μόνο για προχωρημένους χρήστες.

Κάνατε κάτι κατά λάθος?
Εάν έχετε διαγράψει κατά λάθος κάποια σημαντικά αρχεία εκκίνησης από την περιοχή της εκκίνησης, μπορείτε πάντα να αναιρέσετε αυτές τις αλλαγές.Το πρόγραμμα αυτό σας επιτρέπει να επαναφέρετε ττις αλλαγές οποιαδήποτε χρονική στιγμή!Σύνδεσμος:
Κρυφό περιεχόμενο κειμένου! Πρέπει να είστε Μέλος. Σύνδεση ή Εγγραφή