Ένα πανεύκολο στη χρήση πρόγραμμα που σας βοηθάει να ανεβάζετε στον λογαριασμό σας
στο facebook τις αγαπημενες σας φωτογραφίες και αρχεία κάθε είδους...Κάντε κλικ στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Ονομασία:	upload.jpg 
Εμφανίσεις: 24 
Μέγεθος: 20,0 KB 
ID: 3320

Κάντε κλικ στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Ονομασία:	uploadrabbit.jpg 
Εμφανίσεις: 20 
Μέγεθος: 33,0 KB 
ID: 3321

Ένα ισχυρό και εύκολο στη χρήση δωρεάν λογισμικό , το οποίο σας επιτρέπει να ανεβάσετε φωτογραφίες και βίντεο στο facebook άμεσα. Αποσκοπεί στο να βοηθήσει να μοιραστείτε τις φωτογραφίες και τα βίντεο από τον υπολογιστή ή ιστοσελίδες μέσω δεξί κλικ ή drag-and-drop. Επίσης, υποστηρίζει την προσθήκη πολλαπλών λογαριασμών και εναλλαγή μεταξύ τους με ένα μόνο απλό κλικ.


Ανεβάστε απευθείας φωτογραφίες στο Facebook με δεξίκλικ ή με Drag-and-drop
Μέσα από ένα μενού στο δεξί κλικ ή ακόμα και drag-and-drop, το πρόγραμμα θα σας εκπλήξει με ταχύτητα ανέβασμα φωτογραφιών ή βίντεο απευθείας από τοπικούς δίσκους στο Facebook στο προφίλ του λογαριασμού σας. Η μέθοδος που διαθέτει σας επιτρέπει να αλλάξετε εύκολα στο Facebook την εικόνα προφίλ και τη θέση σας στο προφίλ τοίχου ή ακόμη και να δημιουργήσετε νέα άλμπουμ χωρίς να συνδεθείτε σε λογαριασμούς στο Facebook μέσω του browser.

Μαζική μεταφόρτωση φωτογραφιών και βίντεο γρήγορα
Σας δίνει τη δυνατότητα να ανεβάσετε μια παρτίδα των φωτογραφιών και των βίντεο σε λογαριασμούς στο Facebook εύκολα και γρήγορα. Μπορείτε να κάνετε drag-and-drop ολόκληρους φακέλους φωτογραφιών ή βίντεο για να ανεβάσετε σε δευτερόλεπτα, ή να κάνετε δεξί κλικ και να προσθέσετε πολλές ενδιαφέρουσες φωτογραφίες από οποιοδήποτε δικτυακό τόπο περιήγηση σας .

Κάνετε δεξί κλικ σε φωτογραφίες στην ιστοσελίδα να φορτώσει
Βρείτε φανταστικές φωτογραφίες, ενώ κάνετε πλοήγηση kai μειώστε τον χρόνου πριν από τη μεταφόρτωση φωτογραφιών στον υπολογιστή σας . Απλά κάντε δεξί κλικ πάνω στη φωτογραφία που σας αρέσει και επιλέξετε "Αποστολή στο Facebook" κοντά στο κάτω μέρος του μενού, τότε θα προστεθεί στην ουρά αποστολής. Φυσικά, μπορείτε να προσθέσετε περισσότερες φωτογραφίες και να τις αποστείλετε μαζί με ένα μόνο κλικ.

Υποστηρίζει πολλαπλούς Λογαριασμούς
Βαρεθήκατε να αποσνδυέεστε και να συνδέεστε στους διαφορετικούς λογαριασμούς στο Facebook για να ανεβάσετε τις φωτογραφίες και τα βίντεο; Έχετε ποτέ ονειρευτεί την εναλλαγή μεταξύ των λογαριασμών στο Facebook με ένα μόνο κλικ και, στη συνέχεια, να παραμένετε αυτό-συνδεδεμένοι; Στη συνέχεια - μπορείτε να προσθέσετε πολλαπλών λογαριασμών του λογισμικού και να επιλέξετε ένα από αυτά για να μοιραστείτε τις φωτογραφίες και τα βίντεο σε μια στιγμή.


Σύνδεσμος:
Κρυφό περιεχόμενο κειμένου! Πρέπει να είστε Μέλος. Σύνδεση ή Εγγραφή