Ένα ωραίο προγραμματάκι που σας βοηθάει να ορίσεται ένα βίντεο της επιλογής σας
σαν Background της επιφάνειας εργασίας σας σε μορφή .wmv ή .mpeg...Κάντε κλικ στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Ονομασία:	dream scene seven.jpg 
Εμφανίσεις: 22 
Μέγεθος: 18,8 KB 
ID: 3152


Υπάρχουν πιθανώς πολλοί άνθρωποι, οι οποίοι μπορούν να θυμούνται ότι ορισμένες εκδόσεις των Windows Vista είχαν μια αποτελεσματική λειτουργία που ονομάζεται DreamScene. Επιτρέπει να ορίσετε το βίντεο ταπετσαρία σε. Wmv ή σε μορφή mpeg ως φόντο της επιφάνειας εργασίας.
Αντί γι 'αυτό τα Windows 7 έχουν μια ταπετσαρία παρουσίασης. Ωστόσο, το πρόγραμμα δεν έχει φύγει μακριά, ήταν μόνο απενεργοποιημένο και κρυμμένο βαθιά μέσα σε ένα σύστημα.
Αφού έχετε κατεβάσει το πρόγραμμα από το διαδίκτυο, είναι απαραίτητο να εκτελέσετε το αρχείο με δικαιώματα διαχειριστή (δεξί κλικ το κουμπί είναι η εκτέλεση ως διαχειριστής). Στη συνέχεια θα πρέπει να επιλέξετε το κουμπί Εγκατάσταση DreamScene.
Τώρα, ένα νέο στοιχείο "Ορισμός ως φόντου επιφάνειας εργασίας" θα εμφανιστεί στο μενού περιβάλλοντος Video File, με τη βοήθεια του οποίου μπορεί να οριστεί ως φόντο της επιφάνειας εργασίας. Έτσι δεν μένει παρά να επισκεφθείτε την γκαλερί DreamScene και να επιλέξετε το κατάλληλο βίντεο κλιπ για την επιφάνεια εργασίας, όπου υπάρχει σίγουρα μια ευρεία επιλογή - περισσότερα από εκατό επιλεκτικές σκηνές.Πληροφορία Π Λ Η Ρ Ο Φ Ο Ρ Ι Α
Λειτουργικό Σύστημα:
Windows 7,
Windows 7 64-bit
Σύνδεσμος:
Κρυφό περιεχόμενο κειμένου! Πρέπει να είστε Μέλος. Σύνδεση ή Εγγραφή