Με το πρόγραμμα αυτό μπορείτε εύκολα και γρήγορα να δημιουργήσετε μουσικές παρουσιάσεις των φωτογραφιών σας
εύκολα και γρήγορα...Η δημιοργία βίντεο με τις παρουσιάσεις σας θα είναι παιχνίδι πλέον και το αποτέλεσμα μοναδικο....


Κάντε κλικ στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Ονομασία:	bolide slideshow.jpg 
Εμφανίσεις: 26 
Μέγεθος: 91,5 KB 
ID: 3517Έχετε ποτέ σκεφτεί ότι είστε σκηνοθέτης κάνοντας τη δική σας ταινία με ωραία κομμάτια ήχου και ειδικά εφέ μετάβασης ;

• πάρτε συναρπαστικές φωτογραφίες και θα ήθελα να αναβιώσετε το γλυκό των διακοπών / γενεθλίων / πανεπιστημίου.
• Θα ήθελα να κάνω μια εντυπωσιακή παρουσίαση των προϊόντων για τους συνεργάτες σας.
• βαρεθήκατε το φόρτωμα από πολλές φωτογραφίες στην ιστοσελίδα σας ή στο Facebook ;


Με μουσική
Με το λογισμικό μπορείτε να κάνετε μια παρουσίαση βίντεο , χρησιμοποιώντας σχεδόν οποιαδήποτε μορφή αρχείου φωτογραφιών , MP3/AAC/WMA/M4A/MP4/OGG ήχου , και να αποθηκεύσετε το αρχείο βίντεο, όπως AVI , MKV ή WMV με ανάλυση έως FullHD ! Την παρουσίααση σας μπορείτε να την δείτε σε κάθε σύγχρονη τηλεόραση .

Είναι τόσο εύκολη !
Δεν υπάρχει πλέον καμία ανάγκη να προσλάβετε επαγγελματίες να κάνουν μια εκπλητκτική παρουσίαση από γάμο ή πάρτι γενεθλίων σας με μουσική . Στην πραγματικότητα , αυτό είναι που ο Slideshow Creator προοριζόταν για ! Αυτό το έξυπνο πρόγραμμα προσεκτικά και με σύνεση, θα σας μεταφέρει μέσα από τη διαδικασία της δημιουργίας slideshow βίντεο .

Θα ενθουσιαστείτε με το αποτέλεσμα !
Ως αποτέλεσμα , μπορείτε να πάρετε ένα καταπληκτικό βίντεο όπου εσείς και οι φίλοι σας με πανέμορφη μετάβαση και ειδικά εφέ , πνευματώδη σχόλιά σας και την αγαπημένη σας μουσική ! Απλά σκεφτείτε ! Πρόκειται να είναι πραγματικά καλή διασκέδαση !

Ακούγεται ωραίο , έτσι δεν είναι ; Φαίνεται ακόμα καλύτερα ! Έχοντας δημιουργήσει μια παρουσίαση βίντεο , μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους και όποιον επιθυμείτε σε λίγα μόνο κλικ . Έτσι , αντί να φορτώνετε πολλές φωτογραφίες , να φορτώσετε μόνο ένα καταπληκτικό slideshow φωτογραφιών στο Facebook σας ! Μοιραστείτε το στο Twitter , LinkedIn και άλλα κοινωνικά δίκτυα . Ας αφήσετε όλους τους φίλους σας ταυτόχρονα να απολαμβάνουν την εργασία σας και το ταλέντο σας από ένα σκηνοθέτη ! Ποιος ξέρει , ίσως μια μέρα θα γίνετε μια διασημότητα του Χόλιγουντ.

Μπορείτε
•Να δημιουργήσετε MKV slideshow
•Να δημιουργήσετε AVI slideshow
•Να δημιουργήσετε WMV slideshow
•Να δημιουργήσετε video slide show with music free
•Να δημιουργήσετε FullHD slideshow


Σύνδεσμος:
Κρυφό περιεχόμενο κειμένου! Πρέπει να είστε Μέλος. Σύνδεση ή Εγγραφή