Ένα πραγματικά τέλειο και γρήγορο πρόγραμμα μετατροπής
αρχείων ήχου σε ότι μορφή θέλετε...Κάντε κλικ στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Ονομασία:	any audio converter.jpg 
Εμφανίσεις: 2 
Μέγεθος: 79,4 KB 
ID: 3784


Ένας ευέλικτος μετατροπέας ήχου και εξαγωγής ήχου με interface και ισχυρές λειτουργίες φιλικές προς το χρήστη . Ως μετατροπέας ήχου , μπορεί να μετατρέψει μεταξύ ήχου MP3 , WMA , WAVE , AAC , M4A και OGG καθώς και άλλες μη προστατευμένους τύπους ήχου . Ως μέσο εξαγωγής ήχου , κάθε μετατροπέας ήχου δύναται να εξαγάγει ήχο από όλες τις δημοφιλείς μορφές βίντεο και διαδυκτιακά βίντεο από το YouTube , Google Video και Nico βίντεο .
Με αυτό το δωρεάν λογισμικό , μπορείτε εύκολα να μετατρέψετε αρχεία ήχου MP3 , WMA , WAV , όπως M4A με MP3 , APE σε MP3 , RA σε WMA , FLAC σε WAV , κλπ. Μπορείτε επίσης να εξαγάγετε ήχο από βίντεο κλιπ , όπως AVI σε MP3 , MP4 σε MP3 , WMV σε WMA, RMVB σε MP3 .

Βήμα πρώτο : Προσθήκη αρχείων ήχου και βίντεο
Αφού εκτελέσετε το πρόγραμμα , κάντε κλικ στο κουμπί "Προσθήκη αρχείων πολυμέσων " για να επιλέξετε αρχεία ήχου και βίντεο από τον σκληρό σας δίσκο . Μπορείτε επίσης να προσθέσετε αρχεία κάνοντας κλικ στο μενού "Αρχείο - > Batch Προσθήκη αρχείων πολυμέσων " . Μπορείτε να εξαγάγετε τον ήχο από το YouTube , Google Video και NicoVideo με την επικόλληση της διεύθυνσης URL των διαδυκτιακών βίντεο ή κάνοντας κλικ στο κουμπί YouTube . Μετά την προσθήκη των αρχείων μπορείτε να τακτοποιήσετε οποιοδήποτε μέρος του αρχείου στην προεπισκόπηση και Κοπή Παραθύρου ανάλογα με τις ανάγκες σας .

Κάντε κλικ στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Ονομασία:	step1.jpg 
Εμφανίσεις: 2 
Μέγεθος: 40,2 KB 
ID: 3785

Βήμα δεύτερο: Επιλέξτε το προφίλ εξόδου και ορίστε τις ρυθμίσεις εξόδου
Ως μορφές ήχου εξόδου οι MP3, WMA, AAC, OGG και WAVE είναι διαθέσιμες. Όλες οι ρυθμίσεις της επιλεγμένης μορφής εξόδου μπορούν να προσαρμοστούν από εσάς, όπως η εικόνα που ακολουθεί, μπορείτε να προσαρμόσετε το χρόνο έναρξης και λήξης για το κλάδεμα και το bitrate ήχου, καθώς και την δειγματοληψία ήχου και τα κανάλια ήχου. Μπορείτε να εισάγετε ακόμη μια τιμή για να ρυθμίσετε το bitrate. Εάν το αρχικό αρχείο βίντεο περιλαμβάνει πολλαπλά κομμάτια ήχου, μπορείτε να επιλέξετε οποιοδήποτε κομμάτι που σας αρέσει σε "Audio Track" στοιχείο. Κάντε κλικ στο κουμπί "Επιλογές" στο κάτω αριστερό μέρος του προγράμματος για πιο λεπτομερείς ρυθμίσεις.

Κάντε κλικ στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Ονομασία:	step2-2.jpg 
Εμφανίσεις: 12 
Μέγεθος: 17,7 KB 
ID: 3786

Βήμα τρίτο: Ξεκινήστε τη μετατροπή και το φάκελο ανοικτό εξόδου
Όταν τελειώσετε ρυθμίσετε τη μορφή εξόδου, ​​απλά κάντε κλικ στο κουμπί "Μετατροπή" για να μετατρέψετε - προσθέσετε επιλεγμένα αρχεία σε συγκεκριμένη μορφή αμέσως. Μετά τη μετατροπή, κάντε κλικ στο κουμπί Folder εξόδου στο κάτω αριστερό μέρος του προγράμματος για να ανοίξετε το φάκελο εξόδου.Σύνδεσμος:
Κρυφό περιεχόμενο κειμένου! Πρέπει να είστε Μέλος. Σύνδεση ή Εγγραφή