Είναι το καλύτερο εργαλείο, αν θέλετε να διαγράψετε toolbars από τον browser σας.
Απευθύνεται σε Mac Λειτουργικά συστήματα και αφαιρεί πάνω από 1 εκατομμύριο γραμμές εργαλείων ανά μήνα όπως το Conduit Toolbar, το Yahoo Toolbar,
Ask Toolbar και Google Toolbar, και το Bing Toolbar.


Κάντε κλικ στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Ονομασία:	Appcleaner.gif 
Εμφανίσεις: 10 
Μέγεθος: 52,8 KB 
ID: 3339Είναι το καλύτερο εργαλείο , αν θέλετε να διαγράψετε γραμμές εργαλείων από τον browser σας . Έχει ήδη αφαιρέσει πάνω από 1 εκατομμύριο γραμμές εργαλείων ανά μήνα και βρίσκεται ανάμεσα στα κορυφαία εργαλεία διαγραφής . Ωστόσο , κάνει περισσότερα από το να διαγράψετε γραμμές εργαλείων .

Εκτός από τη διαγραφή γραμμών εργαλείων και τα plug- ins , μπορεί να αφαιρέσει τις ανεπιθύμητες εφαρμογές από το Google Chrome . Η αφαίρεση εφαρμογών μπορεί να είναι κάπως περίπλοκη (πηγαίνετε στις επιλογές , εργαλεία και επεκτάσεις ) , αλλά είναι πολύ πιο εύκολο να το κάνετε με αυτό το πρόγραμμα . Θα έχετε σε λίστα όλες τις εφαρμογές για διαγραφή για το πρόγραμμα περιήγησης σας . Θα πρέπει απλά να κάνετε κλικ στο κουτάκι δίπλα από κάθε εφαρμογή που θέλετε να διαγράψετε και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί Διαγραφή και αυτό είναι όλο .

Μια άλλη ενδιαφέρουσα δυνατότητα είναι η αφαίρεση των αιτήσεων από το φάκελο εκκίνησης των Windows σας . Ο φάκελος εκκίνησης περιέχει όλες τις εφαρμογές που ξεκινά όταν κάνετε εκκίνηση του υπολογιστή σας . Έτσι, αν ποτέ θέλετε να δείτε τι υπάρχει εκεί , μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το πρόγραμμα και να αναζητήσετε την καρτέλα εκκίνησης των Windows . Και πάλι , αν θέλετε να διαγράψετε τα πάντα στη λίστα , απλά κάντε κλικ σε κάθε πλαίσιο ελέγχου και κάντε κλικ στο κουμπί Selected Startup Item Αφαίρεση .

Προειδοποίηση  Π Ρ Ο Ε Ι Δ Ο Π Ο Ι Η Σ Η
Απευθύνεται μόνο σε Mac Λειτουργικά Συστήματα...
Supports Mac OS X 10.6-10.10
Σύνδεσμος:
Κρυφό περιεχόμενο κειμένου! Πρέπει να είστε Μέλος. Σύνδεση ή ΕγγραφήSupports Mac OS X 10.4-10.5
Σύνδεσμος:
Κρυφό περιεχόμενο κειμένου! Πρέπει να είστε Μέλος. Σύνδεση ή Εγγραφή