Μικρο αλλα θαυματουργο !
μια μικρη σουιτα για να ρυθμισετε και να καθαρισετε το λειτουργικο σας !

Κάντε κλικ στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Ονομασία:	ss_cleaner_slimcleaner.jpg 
Εμφανίσεις: 45 
Μέγεθος: 49,6 KB 
ID: 2623

Είναι το πρώτο λογισμικό στον κόσμο που σας επιτρέπει να καθαρίσετε και να βελτιστοποιήσετε τα Windows που χρησιμοποιούν ένα πλήθος προέλευσης. Χρησιμοποιεί συγκεντρωτικά με ένα σύννεφο ανατροφοδότησης και προτείνει τις βέλτιστες ρυθμίσεις για τα προγράμματα, τις νεοσύστατες και τις υπηρεσίες.

Χρησιμοποιεί αυτό που λέμε "authoritative ranking" για να διασφαλίσει ότι οι αξιολογήσεις για τα προγράμματά σας είναι ακριβείς και ότι αντικατοπτρίζουν αυτό που πραγματικά πιστεύει ο κόσμος. Λειτουργεί με ζύγιση τις αξιολογήσεις του κάθε συνεργάτη κατά τα προηγούμενα επίπεδα ακρίβειας και κατά τις αξιολογήσεις των διαχειριστών χρηστών.

Τι κάνει:
Είναι το πρώτο λογισμικό που χρησιμοποιούν την κοινωνική δικτύωση για την επισκευή του υπολογιστή και τη βελτιστοποίηση του.
Συνδυάζει την ταχύτερη μηχανή καθαρισμού της βιομηχανίας PC με μια κοινότητα χρηστών που παρέχει σε πραγματικό χρόνο πληροφορίες για τη βελτίωση των επιδόσεων του υπολογιστή.
Χρησιμοποιεί την κοινωνική δικτύωση και την κοινότητα προέλευσης ανατροφοδότησης για να πει στους χρήστες τι είναι στον υπολογιστή τους και τι μπορούν να κάνουν γι 'αυτό: είναι σαν να έχεις ένα στρατό από την τεχνολογία βοηθώντας τους καταναλωτές να διατηρούν τις συσκευές τους.

Κάντε κλικ στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Ονομασία:	ic_ft_cleaner.gif 
Εμφανίσεις: 42 
Μέγεθος: 1,8 KB 
ID: 2624
Cleaner
Ισχυρή μηχανή για την ανάλυση και τον καθαρισμό σε άχρηστα αρχεία που επιβραδύνουν τον υπολογιστή.
Πρόγραμμα καθαρισμού, γρήγορο και ισχυρό, αναλύοντας όλο τον υπολογιστή μέσα σε μόλις ένα δευτερόλεπτο.

Κάντε κλικ στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Ονομασία:	ic_ft_optimize.gif 
Εμφανίσεις: 42 
Μέγεθος: 1,5 KB 
ID: 2627
Optimizer
Πρώτος σε cloud-based στον κόσμο και βελτιστοποίηση που επιτρέπει στους χρήστες να προσαρμόσουν τις νεοσύστατες επιχειρήσεις
και τις υπηρεσίες που επηρεάζουν την απόδοση του υπολογιστή, με τη χρήση της κοινότητας-powered ανατροφοδότησης.

Περισσότερες πληροφορίες
Διάλογοι: κουτιά διαλόγου που δίνουν λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με το τι κάνει ένα στοιχείο σε ένα PC και πώς είναι η κοινότητα που βλέπει, συμπεριλαμβανομένων των αξιολογήσεων από ομότιμους,
"τι πρέπει να κάνω;" και τα σχόλια από άλλους χρήστες.
•Κοκκώδης Έλεγχοι: Ρυθμιζόμενα φίλτρα επιτρέπουν στους χρήστες να προσδιορίζουν αχρείαστο λογισμικό και νεοσύστατες επιχειρήσεις σε δευτερόλεπτα.
•Σήματα: Εκτός από ένα εξατομικευμένο Wall, οι εγγεγραμμένοι χρήστες κερδίζουν κονκάρδες και τα οφέλη που βασίζονται σε διάφορους παράγοντες, όπως η ακρίβεια των αξιολογήσεών τους.
Η Wall περιέχει «προσωπικά προφίλ, ιστορικό και αξιολογήσεις των χρηστών, τα σχόλια και την εμπιστοσύνη του δικτύου - τους οποίους εμπιστεύονται και που τους εμπιστεύεται.
•SlimWare AV Cloud Πρόσβασης: Επιτρέπει στους χρήστες να σαρώνουν κατά την εκκίνηση φορείς για ιούς και να βλέπουν τα αποτελέσματα από πολλαπλές μηχανές antivirus.

Κάντε κλικ στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Ονομασία:	ic_ft_uninstaller.gif 
Εμφανίσεις: 42 
Μέγεθος: 1,9 KB 
ID: 2626
Uninstaller
Η απεγκατάσταση με την πρόσβαση στην ανατροφοδότηση. SlimCleaner χρησιμοποιεί ένα πραγματικό χρόνο από το σύννεφο για να συγκρίνει με σχόλια της κοινότητας και να κάνει συστάσεις σχετικά με τις εφαρμογές για να κρατήσει ή να αφαιρέσει το πρόγραμμα.

Κάντε κλικ στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Ονομασία:	ic_ft_hijacklog.gif 
Εμφανίσεις: 42 
Μέγεθος: 1,7 KB 
ID: 2628
Hijack Log
Σάρωση για τα στοιχεία εκκίνησης, γραμμές εργαλείων, BHOs, στοιχεία ελέγχου ActiveX, browser plug-ins και άλλων τρίτων ή επιβλαβή αντικείμενων που μπορούν να "εισβάλουν" ή να τροποποιήσουν ένα σύστημα. Αποκτήστε άμεση πρόσβαση στο cloud SlimWare του antivirus scanners, ή, εναλλακτικά, VirusTotal, χρησιμοποιώντας το VirusTotal δημόσια με API.

Κάντε κλικ στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Ονομασία:	ic_ft_windowstools.gif 
Εμφανίσεις: 42 
Μέγεθος: 1,8 KB 
ID: 2629
Windows Tools

Οργανώνει τα εργαλεία του συστήματος και τις ρυθμίσεις σε ένα εύκολο περιβάλλον. Δείτε όλα τα εργαλεία των Windows, όπως διαχείριση συσκευών, απόδοσης της οθόνης, τις ρυθμίσεις ασφαλείας, επαναφέρετε τις ρυθμίσεις, το σύστημα πληροφοριών και πολλά άλλα.

DOWNLOAD
Σύνδεσμος:
Κρυφό περιεχόμενο κειμένου! Πρέπει να είστε Μέλος. Σύνδεση ή Εγγραφή