Ενα προγραμμα καθαρισμου και οργανωσης της registry του λειτουργικου σας

Κάντε κλικ στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Ονομασία:	tweaknow.png 
Εμφανίσεις: 13 
Μέγεθος: 44,6 KB 
ID: 4061

Το μητρώο είναι η καρδιά και η ψυχή του κάθε συστήματος των Windows. Περιέχει πληροφορίες που ελέγχουν τον τρόπο εμφάνισης των Windows και πώς συμπεριφέρεται. Οι περισσότερες εφαρμογές σήμερα χρησιμοποιούν το μητρώο για να αποθηκεύουν κάθε διαμόρφωση και αρχεία. Όταν εγκαθιστάτε μια εφαρμογή, δημιουργούνται νέες καταχωρήσεις μητρώου . Αυτές οι καταχωρήσεις πρέπει να διαγράφονται αυτόματα κατά την απεγκατάσταση της εφαρμογής. Δυστυχώς, δεν λειτουργεί πάντα με αυτόν τον τρόπο. Μερικές φορές μπορείτε να βρείτε ότι πολλές εφαρμογές αποτυγχάνουν να αφαιρέσουν τις δικές τους καταχωρήσεις μητρώου. Αυτές οι εγγραφές θα καταστούν άνευ αντικειμένου.
Μετά από μια μακρά περίοδο, μετά την εγκατάσταση και την απεγκατάσταση ενός αριθμού πολλών εφαρμογών, το μητρώο των Windows μπορεί να περιέχει ένα μεγάλο αριθμό από παρωχημένες καταχωρήσεις. Αυτά θα αυξήσει σημαντικά το μέγεθος του μητρώου και έτσι θα επιβραδύνει τον υπολογιστή σας, επειδή τα Windows θα χρειαστούν περισσότερο χρόνο για να φορτώσουν, αναζητήσουν, και να διαβάσουν δεδομένα από το μητρώο.

Για να διατηρήσετε τον υπολογιστή σας στην κορυφαία απόδοση, συνιστάται να καθαρίζετε τακτικά το μητρώο των Windows σας.

Γιατί να χρησιμοποιήσετε αυτό το πρόγραμμα;
  • Fast: using a high performance engine, TweakNow RegCleaner 2012 quickly scan your registry to find obsolete entries.
  • Accurate: using complex algorithm TweakNow RegCleaner 2011 accurately identify obsolete entries.
  • Secure: TweakNow RegCleaner 2011 automatically create backup file before deleting obsolete entries from your registry.
  • Flexible License: TweakNow RegCleaner 2011 available in two licenses, shareware and freeware.


OS: Windows 8/7/Vista/XP
Σύνδεσμος:
Κρυφό περιεχόμενο κειμένου! Πρέπει να είστε Μέλος. Σύνδεση ή Εγγραφή