Ένα διασκεδαστικό παιχνίδι περιπέτειας , εμπνευσμένο από την ομώνυμη παιδική ταινία...
Παίξτε λοιπόν ως "Siba" βλέποντάς τον να μεγαλώνει μέσα στους κινδύνους της ζούγκλας...Κάντε κλικ στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Ονομασία:	lionking.png 
Εμφανίσεις: 22 
Μέγεθος: 9,4 KB 
ID: 3224

Ένα πολύ δημοφιλές παιχνίδι βίντεο που βασίζεται στην ταινία κινουμένων σχεδίων που παράγεται και ξεκίνησε από την Disney . Το παιχνίδι αναπτύχθηκε και δημοσιεύθηκε το 1994 από τη Virgin Interactive για πολλές πλατφόρμες , όπως το Nintendo Entertainment System ( NES ) , Super Nintendo Entertainment System ( SNES ) , PC , GameBoy , Sega Mega Drive / Genesis , Amiga , Master System και Game Gear . Οι NES και Master System εκδόσεις είχαν κυκλοφορήσει μόνο στη Βόρεια Αμερική , αλλά και οι υπόλοιπες ήταν επίσης διαθέσιμες στην Ευρώπη και την Ιαπωνία .

Το παιχνίδι εστιάζει στο ταξίδι Simba από μια νεαρή ανέμελη cub μέχρι που έχει να αγωνιστεί ο θείος Σημαδιών του , όταν αυτός είναι ενήλικος . Στόχος του , όπως στον τίτλο , είναι να γίνει ο μεγαλύτερος λιοντάρι .

Το παιχνίδι είναι ένα side-scrolling έκδοση της πλατφόρμας , με το χαρακτήρα να είναι σε θέση για άλμα , αναρρίχηση , να τρέξει και να κατέβει. Υπάρχουν λίγες εξαιρέσεις σε όλο το παιχνίδι , όταν ο Simba έχει μόνο να τρέξει , να αποφύγει τις επιθέσεις και άλμα πάνω από βράχους .

Οι δύο γραμμές που εμφανίζονται στο HUD είναι το μέτρο βρυχηθμού ( αριστερά) και η γραμμή για την υγεία ( δεξιά) . Ο μετρητής βρυχηθμού πρέπει να είναι γεμάτος ώστε ο Simba πρέπει να είναι αποτελεσματικος . Ο Simba έχει συνήθως περισσότερες ζωές από μία , και μπορείτε να δείτε πόσα υπολειπόμενη διάρκεια ζωής που έχει στην κάτω αριστερή γωνία της οθόνης . Ο Simba μπορεί να αποκαταστήσει την υγεία του με τη συλλογή σφαλμάτων . Ωστόσο , ο παίκτης θα πρέπει να δώσουν προσοχή στα σφάλματα , επειδή μερικές φορές μπορεί να φάει κάποια επιβλαβών για την υγεία . Συμβαίνει σπάνια , αλλά συμβαίνει .

Ο Simba το λιονταράκι μπορεί να κάνει βρυχηθμό , άλμα σε εχθρούς και roll . Δεν είναι πολύ ισχυρό , αλλά είναι γρήγορη και μπορεί να την καταπολέμηση των εχθρών με διαφορετικές ικανότητες . Μπορεί επίσης να κρύψει και να αποφύγει τις επιθέσεις από τροχαίο . Ο Simba ο ενήλικας είναι ισχυρότερη και μπορεί να ρίξει σε εχθρούς με το άλμα πάνω τους . Από τη στιγμή που πηδά σε εχθρό του , ο αντίπαλος έχει ηττηθεί . Έχει μια πιο αποτελεσματική βρυχηθμό , αλλά δεν μπορεί πλέον να κυλήσει , όπως στην παιδική του ηλικία .

Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, ο παίκτης θα έχει χτύπημα σε δύο στάδια μπόνους . Στο πρώτο που ελέγχει Pumba , ενώ στο δεύτερο που ελέγχει ο ίδιος Timon , ο οποίος πρέπει να ψάξει για σφάλματα εντός προθεσμίας . Και τα δύο στάδια μπόνους θα τελειώσει αν Pumba ή Timon θα αγγιχτεί από ένα κακό bug .
Η έκδοση για το Sega Mega Drive / Genesis έχει φωνητικά στη μουσική και έχει καλύτερα γραφικά σε σύγκριση με την έκδοση του Super Nintendo .

Το παιχνίδι έλαβε ως επί το πλείστον θετικά σχόλια και ήταν πολύ δημοφιλής πίσω, όταν κυκλοφόρησε , κυρίως χάρη στην αύξηση της δημοτικότητας της ταινίας . Το παιχνίδι βαθμολογήθηκε με 8 από τα 10 από την Electronic Gaming Monthly και πωλήθηκε σε 1.270.000 αντίτυπα μόνο για SNES . Ωστόσο , πολλοί παίκτες πίστευαν το ελάττωμα αυτού του παιχνιδιού είναι το γεγονός ότι είναι πολύ δύσκολο. Ακόμα και όταν έπαιξε στην εύκολη ρύθμιση , το παιχνίδι ήταν δύσκολο να τελειώσει για έναν έμπειρο παίκτη , gameplayers έγραψε το 1994 .


Βοήθεια Β Ο Η Θ Ε Ι Α
Player controls:
Up, Down, Left, Right - Arrow keys
Start - Enter (Pause, Menu select, Skip intro, Inventory)
"A" Gamepad button - Ctrl (usually Jump or Change weapon)
"B" button - Space (Jump, Fire, Menu select)
"C" button - Left Shift (Item select)
Use the F12 key to toggle mouse capture / release when using the mouse as a controller.

Πληροφορία Π Λ Η Ρ Ο Φ Ο Ρ Ι Α
Απαιτήσεις συστήματος:
Operating systems: Windows 9x/2K/WinXP/Vista/7
Game modes: Single game mode.
Σύνδεσμος:
Κρυφό περιεχόμενο κειμένου! Πρέπει να είστε Μέλος. Σύνδεση ή Εγγραφή