Υστερα απο απόφαση του Δικαστηρίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης οι μηχανές αναζήτησης υποχρεουνται να διαγράψουν από τα αποτελέσματα προσωπικά δεδομένα πολιτών οταν αυτο τους ζητηθεί.

Κάντε κλικ στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Ονομασία:	online2.jpg 
Εμφανίσεις: 8 
Μέγεθος: 22,4 KB 
ID: 4453

Η Google είναι η πρώτη από τις μηχανές αναζήτησης που ετοίμασε μία online φόρμα, ευελπιστουμε οτι συντομα θα ακολουθησουν κι αλλες

Το παρακατω κειμενο ειναι μεταφραση απο το σαιτ της google οπου θα βρειτε και την φορμα.

Μια πρόσφατη απόφαση του Δικαστηρίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, διαπίστωσε ότι ορισμένοι χρήστες μπορεί να ζητήσον από τις μηχανές αναζήτησης να αφαιρέσουν τα αποτελέσματα για ερωτήματα που περιλαμβάνουν το όνομά τους όταν τα αποτελέσματα είναι ανεπαρκή , άσχετες ή δεν είναι πλέον επίκαιρη , ή υπερβολικές σε σχέση με τους σκοπούς για τους οποίους έχουν υποστεί επεξεργασία .

Κατά την εφαρμογή της παρούσας απόφασης , θα αξιολογήσει κάθε επιμέρους αίτησης και να προσπαθήσει να εξισορροπήσει τα δικαιώματα της ιδιωτικής ζωής του ατόμου με το δικαίωμα του κοινού να γνωρίζει και να διανέμουν πληροφορίες . Κατά την αξιολόγηση του αιτήματός σας , θα εξετάσουμε κατά πόσον τα αποτελέσματα περιλαμβάνουν ξεπερασμένες πληροφορίες σχετικά με εσάς , καθώς και αν υπάρχει δημόσιο συμφέρον για τις πληροφορίες - για παράδειγμα , πληροφορίες σχετικά με την οικονομική απάτες , επαγγελματική αμέλεια , ποινικές καταδίκες ή τη δημόσια συμπεριφορά των κυβερνητικών αξιωματούχων .

Εάν έχετε ένα αίτημα κατάργησης , παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα . Παρακαλώ σημειώστε ότι αυτή η μορφή είναι μια αρχική προσπάθεια . Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε στενά με τις αρχές προστασίας δεδομένων και άλλοι κατά τους επόμενους μήνες, καθώς θα βελτιώσετε την προσέγγισή μας .

Σύνδεσμος:
Κρυφό περιεχόμενο κειμένου! Πρέπει να είστε Μέλος. Σύνδεση ή Εγγραφή


nfo:
Κρυφό περιεχόμενο κειμένου! Πρέπει να είστε Μέλος. Σύνδεση ή Εγγραφή