Εφαρμογή με πολλές δυνατότητες. Διατηρεί την ανωνυμία σας στο διαδίκτυο αλλάζοντας την IP και προστατεύει την πλοήγησή σας. Έχει ένα εύκολο μενού, απλοϊκό στη χρήση του. Απλά επιλέξτε να αλλάξει η IP και είστε πλέον έτοιμοι για περιήγηση με διαφορετική από την αληθινή.

Κάντε κλικ στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Ονομασία:	SafeIP.jpg 
Εμφανίσεις: 98 
Μέγεθος: 7,2 KB 
ID: 4399

Ανώνυμη
Προστατέψτε την online ταυτότητά σας κρύβοντας την IP σας από τις ιστοσελίδες, το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, τα παιχνίδια και πολλά άλλα.

Ασφαλής
Κρυπτογραφήστε όλη την κίνηση στο Internet με έναν ιδιωτικό μεσολαβητή (proxy), είτε σερφάρετε από το σπίτι είτε από δημόσια WiFi hotspots.

Γρήγορη
Επιλέξτε την ανώνυμη θέση IP που βρίσκεται πλησιέστερα προς εσάς, για πιο γρήγορες ταχύτητες σύνδεσης.

Δωρεάν
Μπορεί να χρησιμοποιηθεί εντελώς δωρεάν για απεριόριστη χρήση, χωρίς διαφημίσεις και δεν λήγει ποτέ.

Κάντε κλικ στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Ονομασία:	SafeIP_1.jpg 
Εμφανίσεις: 93 
Μέγεθος: 78,3 KB 
ID: 4400

Σας δύνεται η δυνατότητα να ρυθμίσετε τον διακομιστή μεσολάβησης, ανάλογα με το πώς σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε το SafeIP. Οι τρέχουσες βελτιστοποιήσεις είναι:

► Anonymous Web Surfing - Η πιο κοινή και προεπιλογμένη συνιστώμενη ρύθμιση. Επιλέξτε αυτή τη ρύθμιση εάν κυρίως κάνετε κανονική πλοήγηση, με μικρή χρήση εφαρμογών του Internet.

► Fast Content Streaming - Συνιστάται αν τρέχετε το SafeIP, ενώ πρόκειται να κάνετε streaming περιεχομένου από σελίδες όπως το YouTube, τηλεόραση, ταινίες, ειδήσεις, ή διαδικτυακό ραδιόφωνο.

► Mass or Bulk Mailing - Συνιστάται αν σκοπεύετε να στείλετε λίστες, ενημερωτικά δελτία, ή άλλο ανεπεξέργαστο ταχυδρομείο. Αυτή η βελτιστοποίηση είναι χρήσιμη εάν ο ISP σας μπλοκάρει πόρτες που συνδέονται με την αποστολή μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

► Download and Torrent - Αν σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε το SafeIP για να προστατεύσει την IP σας, ενώ κατεβάζετε torrents ή άλλες συναφείς λήψεις, αυτή η βελτιστοποίηση είναι αναγκαία.

Για κάθε βελτιστοποίηση που περιγράφεται παραπάνω, το πρόγραμμα θα χρησιμοποιήσει την καλύτερη IP μέσω proxy και τις ρυθμίσεις για την τρέχουσα επιλεγμένη βελτιστοποίηση.Σύνδεσμος:
Κρυφό περιεχόμενο κειμένου! Πρέπει να είστε Μέλος. Σύνδεση ή Εγγραφή