Αν ψάχνετε για έναν εύκολο στη χρήση επεξεργαστή βίντεο και φωτογραφιών, τότε το πρόγραμμα αυτό είναι σίγουρα μια καλή επιλογή.
Λειτουργεί πάρα πολύ καλά για το μέσο χρήστη που θέλει να δημιουργήσει εύκολα μια παρουσίαση βίντεο, συμπεριλαμβανομένων βίντεο, φωτογραφιών, ηχητικών εφέ και μουσικής υπόκρουσης.

Κάντε κλικ στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Ονομασία:	pinnacle-videospin.jpg 
Εμφανίσεις: 71 
Μέγεθος: 53,1 KB 
ID: 4164

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει υποστήριξη για τις πιο δημοφιλείς μορφές αρχείων, καθώς και ένα όμορφα σχεδιασμένο interface που χωρίζει το χώρο εργασίας σε τρεις κύριες ενότητες: τον κατάλογο των υλικών που μπορείτε να προσθέσετε στην παρουσίασή σας, ένα παράθυρο προεπισκόπησης και ένα χρονοδιάγραμμα - μαζί με ένα ελαφρώς ενοχλητικό banner.

Το χρονοδιάγραμμα είναι ένα εύχρηστο εργαλείο που σας επιτρέπει, μεταξύ άλλων ρυθμίσεων, να οργανώσετε κάθε στοιχείο στο βίντεό σας από την άποψη της θέσης που κατέχει στην παρουσίαση, το ποσό του χρόνου που λαμβάνει χώρα και τα εφέ μετάβασης μεταξύ τους.

Διαθέτει επίσης ένα ειδικό εργαλείο για να δημιουργήσετε και να επεξεργαστείτε τίτλους στις οθόνες, μαζί με κάποια έτοιμα υλικά όπως τίτλους του δείγματος και ηχητικά εφέ. Ωστόσο, εξακολουθούν να απουσιάζουν κάποιες προηγμένες λειτουργίες, όπως η προσθήκη ξεθωριάσματος (fade) του ήχου ή η αντικατάσταση του πρωτότυπου soundtrack του βίντεο.

Μόλις η παρουσίασή σας είναι έτοιμη, μπορείται να την αποθηκεύσετε σε μια ποικιλία μορφών και υποστήριξης, συμπεριλαμβανομένων των AVI, DivX, συμβατά με iPod video ή MPEG.

Υποστηρίζει τις ακόλουθες μορφές
Πληροφορία Π Λ Η Ρ Ο Φ Ο Ρ Ι Α
Βίντεο: AVI (DV AVI), MJPEG, MPEG-1, MPEG-2, MPEG-4, DivX και WMV
Ήχος: Dolby 2CH, MPEG-1 Layer 2 και MP3Σύνδεσμος:
Κρυφό περιεχόμενο κειμένου! Πρέπει να είστε Μέλος. Σύνδεση ή Εγγραφή