Το πρόγραμμα συγχωνεύει τα κερματισμένα τμήματα που δημιουργήθηκαν, ενώ τα Windows αποθήκευαν τα αρχεία. Η συγχώνευσή τους αυξάνει την απόδοση του υπολογιστή σημαντικά. Συν τοις άλλοις, η μέθοδος ανασυγκρότησης " Optimize" ενοποιεί τον ελεύθερο χώρο στο σκληρό δίσκο, έτσι ώστε να είναι δυνατός ο περιορισμός ενός νέου κατακερματισμού στο ελάχιστο.

Κάντε κλικ στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Ονομασία:	O&O_Defrag _Free_Edition_2.jpg 
Εμφανίσεις: 79 
Μέγεθος: 99,0 KB 
ID: 3943


Λειτουργίες

Ενοποίηση ελεύθερου χώρου στο δίσκο
Το O&O Defrag Free Edition όχι μόνο συγχωνεύει τα διάσπαρτα κερματισμένα αρχεία, αλλά επανατοποθετεί τον μη χρησιμοποιηθέντα χώρο στο σκληρό δίσκο, έτσι ώστε να σχηματίζουν ένα συνεχόμενο μπλοκ. Αυτό θα συμβάλει στη μείωση των νέων κατακερματισμών.

Δύο μέθοδοι για αποκατακερματισμό
Το O&O Defrag Free Edition δίνει τη δυνατότητα δύο αποτελεσματικά δοκιμασμένων μεθόδων:

OPTIMIZE/Quick: έχει σχεδιαστεί για να καταναλώνει ελάχιστους πόρους για την εργασία, με τη μέγιστη ταχύτητα. Ανασυγκροτεί τα υπάρχοντα αρχεία, αλλά δεν πραγματοποιεί συγχώνευση των ελεύθερων χώρων σε ένα σκληρό δίσκο. Αυτός είναι ο πιο γρήγορος τρόπος για να ανασυγκρότηση.

OPTIMIZE: ανασυγκροτεί τα αρχεία, συγχωνεύει τον ελεύθερο χώρο στο σκληρό δίσκο, και χωρίζει τη βάση δεδομένων σε ζώνες. Ενώ αυτό απαιτεί περισσότερο χρόνο, η βελτιστοποίηση που εκτελείται θα διαρκέσει περισσότερο και θα αποτρέψει την εμφάνιση οποιουδήποτε νέου κατακερματισμού.

Χωρισμός του δίσκου σε ζώνες
Το O&O Defrag Free Edition χωρίζει τα αρχεία σας σε τρεις ζώνες:

Ζώνη 1 (γρηγορότερο χρόνο πρόσβασης): τα αρχεία συστήματος των Windows και τα εγκατεστημένα προγράμματα.

Ζώνη 2 (γρήγορο χρόνο πρόσβασης): τα δεδομένα του χρήστη, για παράδειγμα έγγραφα του Office, τα προσωρινά αρχεία, το προφίλ των χρηστών.

Ζώνη 3 (μέσος χρόνος πρόσβασης): Σπάνια χρησιμοποιούμενα δεδομένα και πολύ μεγάλα αρχεία, για παράδειγμα το Windows Recycle Bin και αρχεία που είναι μεγαλύτερα από 500MB.

Δεν εμφανίζει διαφημίσεις
To O&O Defrag Freeware ποτέ δεν θα ενοχλήσει με εμφάνιση διαφημιστικών μηνυμάτων.32bit
Σύνδεσμος:
Κρυφό περιεχόμενο κειμένου! Πρέπει να είστε Μέλος. Σύνδεση ή Εγγραφή


64bit
Σύνδεσμος:
Κρυφό περιεχόμενο κειμένου! Πρέπει να είστε Μέλος. Σύνδεση ή Εγγραφή