Πρόκειται για το πιο λειτουργικό λογισμικό Anti-Theft and Spy, που αναπτύχθηκε από μια μικρή ομάδα που ασχολείται με εφαρμογές απομακρυσμένου ελέγχου και λογισμικά spy.
Κάντε κλικ στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Ονομασία:	slide1.jpg 
Εμφανίσεις: 34 
Μέγεθος: 22,2 KB 
ID: 3686


Αποτελεί ένα από τα πιο ισχυρά πακέτα, ενώ σε σύγκριση με άλλους προμηθευτές λογισμικού anti-theft εξακολουθεί να είναι ένα από τα λιγότερο ακριβά του είδους.

Η εφαρμογή εγκαθίσταται μέσα σε λίγα λεπτά. Κατεβάζετε το αρχείο εγκατάστασης (TheftSpy.apk) στη συσκευή σας και το ανοίξετε χρησιμοποιώντας κάποιον διαχειριστή αρχείων. Επισημαίνεται ότι, η επιλογή "Άγνωστες πηγές" θα πρέπει να είναι ενεργοποιημένη από τις Ρυθμίσεις --> Ασφάλεια ή Ρυθμίσεις --> Εφαρμογές.

Σημειώστε ότι, αν η συσκευή σας είναι rooted τότε το λογισμικό θα παραμένει μετά από κάθε επαναφορά του λογισμικού, αρκεί να μην εγκατασταθεί μια νέα ROM.

Παρόλο που δεν απαιτείται η συσκευή στην οποία θα εγκατασταθεί η εφαρμογή να είναι rooted, εν τούτοις μερικά χαρακτηριστικά το απαιτούν για να λειτουργήσουν σωστά. Οι λειτουργίες αυτές είναι : Remote Shell, Ρυθμίσεις Root, e-mail, Facebook, Screenshot, και οι ρυθμίσεις ενέργειας.

Πληροφορία Π Λ Η Ρ Ο Φ Ο Ρ Ι Α
Απαιτήσεις συστήματος

Το λογισμικό τρέχει σε Android 2.2+ τηλέφωνα καθώς και σε όλα τα Android 2.2 + tabletsnfo:
Κρυφό περιεχόμενο κειμένου! Πρέπει να είστε Μέλος. Σύνδεση ή Εγγραφή