Το Lupo είναι μια συσκευή που σας βοηθά να μην χάσετε πράγματα και επίσης είναι ένα έξυπνο Bluetooth τηλεχειριστήριο.

Κάντε κλικ στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Ονομασία:	42241370a80e73e095a15684af138cad_large.jpg 
Εμφανίσεις: 24 
Μέγεθος: 73,4 KB 
ID: 3680


Το Lupo δεν σας βοηθά μόνο να βρείτε μια χαμένη συσκευή αλλά πολύ περισσότερα​​. Πρώτον, θα σας βοηθήσει να βρείτε, να παρακολουθήσετε και να ανακτήσετε τα χαμένα σας αντικείμενα, αλλά μπορεί επίσης να τα προστατεύσει για να αποτρέψει την απώλεια τους.

Χρησιμοποιήστε το Lupo για να ορίσετε anti-loss (εκτός εμβέλειας) και anti-theft προειδοποιήσεις, συμπεριλαμβανομένων ηχητικών και οπτικών συναγερμών ή/και λήψης SMS, όταν ξεχνάτε τα αντικείμενα σας ή κάποιος άλλος τα μετακινεί. Επιπλέον, το Lupo μπορεί να ρυθμιστεί ώστε να κλειδώνει αυτόματα τον υπολογιστή σας όταν είστε μακριά, για να αποτρέψει την κλοπή δεδομένων. Η συσκευή μπορεί να συνδεθεί με σχεδόν οτιδήποτε μπορεί να είναι πολύτιμο για σας, ακόμα και το μπρελόκ σας.

Ελέγξτε τον κόσμο σας με αυτό

Με το Lupo, μπορείτε επίσης να ελέγξετε όλα τα είδη των συσκευών ( smartphone, tablet, Mac ή PC) μέσω Bluetooth 4.0 και της εφαρμογής Lupo App ως και να χρησιμοποιείται σαν τηλεχειριστήριο για τις παρουσιάσεις σας.

Η εφαρμογή Lupo App παρέχεται δωρεάν για iOS και Android τηλέφωνα και για Windows, Linux και Mac desktops.

Χαρακτηριστικά του Lupo:

Κάντε κλικ στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Ονομασία:	Καταγραφή.JPG 
Εμφανίσεις: 24 
Μέγεθος: 26,1 KB 
ID: 3681


Πληροφορία Π Λ Η Ρ Ο Φ Ο Ρ Ι Α
Lupo Finder: Βρείτε οποιαδήποτε συσκευή Lupo ή συσκευών που έχουν εγκατεστημένη την εφαρμογή App Lupo, καλώντας από το τηλέφωνό σας για να ενεργοποιήσετε ένα ηχητικό σήμα αλλά και LED που αναβοσβήνουν.

Lupo Alert: Με τον συναγερμό Anti-loss του Lupo μπορείτε να ενημερώνεστε στο smartphone σας το συντομότερο για κάθε συνδεδεμένο αντικείμενο βγαίνει έξω από προκαθορισμένα όρια.
Μπορείτε επίσης να ενεργοποιήσετε την ειδοποίηση Anti-theaft να ηχεί, όταν κάποιο από τα αντικείμενά σας κινείται ή αγγιχτεί.

Lupo Track: Τι θα συμβεί αν καταφέρετε να χάσετε κάτι; Το Lupo θα σας καλύψει. Η εφαρμογή θα καταγράψει την τελευταία γνωστή θέση του επισημασμένου αντικειμένου και θα το εμφανίσει σε έναν χάρτη για την εύκολη ανάκτησή του.

Lupo Controller: Ελέγξτε τις έξυπνες συσκευές που βρίσκονται γύρω σας με το Bluetooth 4.0 τηλεχειριστήριο του Lupo.


nfo:
Κρυφό περιεχόμενο κειμένου! Πρέπει να είστε Μέλος. Σύνδεση ή Εγγραφή