Η ασυρματη φορτιση γινεται πραγματικοτητα απο την Intel. Με ενα νεο gadget που παρουσιασε σε συνεδριο στο Λας Βεγκας (CES).

Κάντε κλικ στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Ονομασία:	Intel_Smart_Bowl.jpg 
Εμφανίσεις: 29 
Μέγεθος: 13,9 KB 
ID: 3014

Εαν ειστε σαν εμενα, οπου στο τελος της ημερας σας πετατε τα κλειδια το κινητο σας κτλ κτλ σε ενα συγκεκριμενο μερος. Πως θα σας φαινοταν αν το μερος που τα βαζατε σας τα φορτιζε κι ολας;
Η Intel έχει σχέδια για ακριβώς αυτό. Στο μεταξύ, αρκετές νέες καινοτομίες παρουσίασε το 2014 στο CES και εκανε ομιλία για μια έξυπνη ασύρματη φόρτιση μεσο ενος κύπελλου.Ο CEO της Intel Brian Krzanich συζήτησε για το μπολ στο τμήμα της παρουσίασης για την επίλυση των προβλημάτων , κάνοντας τα πάντα έξυπνα.
Αλλά δεν ενθουσιαζονται ακομα. Αυτή τη στιγμή μαζι με το μπολ φορτισης της Intel ανακοίνωσε και το έξυπνο ακουστικό της Intel . Ωστόσο, η εταιρεία σχεδιάζει να επεκταθεί για να φιλοξενήσει ένα ευρύτερο φάσμα συσκευών, όπως κινητά, ταμπλέτες, και Ultrabooks. Προς το παρόν το έξυπνο ακουστικό της Intel θα φορτωνει αυτόματα μόλις το αφήσετε μέσα στο ασύρματο μπολ.
Τα μπολ ειναι περίπου 10 εκατοστά σε διάμετρο και χρησιμοποιούν την τεχνολογία της μαγνητικής τομογραφία, η οποία είναι η βάση των πρόσφατων καινοτομιών A4WP. Είναι μια τεχνολογία που καθιστά δυνατή για να φορτίσετε πολλές συσκευές ταυτόχρονα χωρίς την ακριβή τοποθέτηση.
Δυστυχώς, η Intel δεν έχει κυκλοφορήσει λεπτομέρειες σχετικά με την τιμολόγηση ή τη διαθεσιμότητα.

nfo:
Κρυφό περιεχόμενο κειμένου! Πρέπει να είστε Μέλος. Σύνδεση ή Εγγραφή