Ένα Ελληνικό , Ορθόδοξο ημερολόγιο όπου με το όμορφο περιβάλλον του αλλά και τις εντυπωσιακές λειτουργίες θα σας ενθουσιάσει...


Κάντε κλικ στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Ονομασία:	orthodokso_imerologio.jpg 
Εμφανίσεις: 237 
Μέγεθος: 62,4 KB 
ID: 2175


Πρόκειται για μια αναβαθμισμένη έκδοση του Adman Calendar που παρουσιάσαμε σε προηγούμενο άρθρο, αφού πια η έκδοση του Adman συμπλήρωσε ήδη τα 8 χρόνια.
Γραμμένο από την αρχή σε μια νέα γλώσσα προγραμματισμού, με ένα πιο όμορφο περιβάλλον και πιο ευανάγνωστο τρόπο. Έχουν προστεθεί αλλά και αφαιρεθεί κάποιες λειτουργίες οι οποίες κάνουν το πρόγραμμα ακόμα πιο προσιτό στον χρήστη.

Για την σωστή λειτουργία του απαιτούνται δύο βασικά:
- Να υπάρχει εγκαταστημένη η εφαρμογή .DotNet framework 3.5. Οι περισσότεροι υπολογιστές σήμερα είναι ενημερωμένοι με αυτή την εφαρμογή. Σε περίπτωση που δεν την έχετε εγκαταστημένη μπορείτε να την κατεβάσετε δωρεάν από αυτή την διεύθυνση. Επίσης το πρόγραμμα στην πρώτη του εκτέλεση ελέγχει αν υπάρχει αυτή η λειτουργία και σε περίπτωση που διαπιστώσει ότι δεν υπάρχει σας εμφανίζει ανάλογο μήνυμα.

- Επίσης η μορφή της ημερομηνίας πρέπει να έχει την μορφή «μέρα/μήνας/έτος», π.χ. αν η ημερομηνία είναι Δώδεκα Νοεμβρίου 2013 το σύστημά μας πρέπει να έχει την εξής μορφή 12/11/2013. Κατά την πρώτη εκτέλεση του προγράμματος ελέγχει την μορφή ημερομηνίας και να διαπιστωθεί ότι είναι διαφορετική βγαίνει μήνυμα πως πρέπει να αλλαχτεί. ΠΡΟΣΟΧΗ η αλλαγή της μορφής ημερομηνίας θα είναι μόνιμη στο σύστημά σας. Σε περίπτωση που θέλετε να την αλλάξετε θα πρέπει να πάτε στον Πίνακα ελέγχου.

Στο πρόγραμμα θα βρείτε πληροφορίες όπως:

-Την ερμηνεία της ημέρας
-Την εικόνα του Αγίου που γιορτάζει
-Την φάση και την ηλικία της σελήνης
-Την εικόνα της σελήνης
-Την εποχή
-Το ζώδιο (με επιλογή και τα κινέζικο ζώδιο). Και στις δυο υπάρχει η ερμηνεία τους
-Με επιλογή το παλαιό ημερολόγιο-Με επιλογή το Αρχαίο Ελληνικό ημερολόγιο (κατά προσέγγιση) με την ερμηνεία προέλευσης ονομασίας στους μήνες.
-Παγκόσμια γεγονότα
-Εικόνες από επίσημες αργίες
-Εορτολόγιο
-Ειδοποίηση αλλαγής ώρας
-Παγκόσμιες ημέρες
-Συνοπτικό ημερολόγιο
-Πληροφορίες για το πότε πέφτει το Πάσχα
-Επιλογές για εκκίνηση με την έναρξη των Windows
-Επιλογή για να είναι στο tray.
-Υπενθύμιση / Ατζέντα


Βοήθεια Β Ο Η Θ Ε Ι Α
Αφού ολοκληρωθεί η εγκατάσταση και "τρέξετε" το πρόγραμμα θα σας ζητηθεί ένας κωδικός. Ο δημιουργός της Εφαρμογής σας παρακαλεί να στείλετε ένα email εδω: anirok@yahoo.gr ώστε να σας αποστείλουν τον κωδικό ενεργοποίησης.Σύνδεσμος:
Κρυφό περιεχόμενο κειμένου! Πρέπει να είστε Μέλος. Σύνδεση ή Εγγραφή