Η Microsoft θα δώσει σε Windows 8 χρήστες που έχουν απογοητευτεί με τις μεγάλες αλλαγές στο τελευταίο λειτουργικό σύστημα της μια δωρεάν ενημερωμένη έκδοση που θα φέρει μια σειρά από βελτιώσεις.

Κάντε κλικ στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Ονομασία:	win8.1.jpg 
Εμφανίσεις: 33 
Μέγεθος: 29,5 KB 
ID: 1930

Την περασμένη εβδομάδα η Microsoft ανακοίνωσε ότι εργάζεται για τα Windows μπλε, μια ενημερωμένη έκδοση για τα Windows 8, η οποία θα αντιμετωπίσει τα παράπονα των χρηστών που είχαν σχετικά με το νέο λογισμικό για φορητούς υπολογιστές ταμπλέτες, και επιτραπέζιους υπολογιστές. Σήμερα, σε μια ομιλία στην JP Morgan Τεχνολογίας, Μέσων Ενημέρωσης και Συνέδριο Τηλεπικοινωνιών, Microsoft CFO και της ΚΟΑ των Windows Tami Reller ανακοίνωσε ότι το λογισμικό θα ονομάζεται Windows 8.1 και ότι θα είναι ένα δωρεάν για download από το κατάστημα των Windows εντός του τρέχοντος έτους.
Η Microsoft έχει δηλώσει ότι μια δημόσια προεπισκόπηση του νέου λογισμικού θα είναι διαθέσιμο στις 26 Ιουνίου για τους χρήστες. Ωστόσο, ενώ δεν δήλωσε ρητά ποιες βελτιώσεις θα έρθουν με το ανανεωμένο λογισμικό, Reller είπε ABC News την περασμένη εβδομάδα ότι θα αντιμετωπίσει την δυσκολια εκμάθησης που πολλοί έχουν αισθανθεί στην εναρξη.
Κυκλοφόρησε τον περασμένο Οκτώβριο, τα Windows 8 αντικατέστησε το τυπικό desktop με οθόνη εκκίνησης, η οποία περιλαμβάνει πλακάκια ή εφαρμογές. Ένα από τα πιο συνηθισμένα παράπονα σχετικά με το λογισμικό ήταν ότι το κουμπί της εκκίνησης απομακρύνθηκε. Πολλοί αναμένουν Microsoft θα αναστήσει το κουμπί Έναρξη στην αναβαθμιση των Windows 8.1.

Reller δεν θα πούμε αν το ζήτημα εκκίνησης θα πρέπει να αντιμετωπιστούν, αλλά πρόσθεσε, "Έχουμε ακούσει την ανατροφοδότηση σχετικά με αυτό, και αυτό είναι ένα από τα πολλά κομμάτια της ανάδρασης έχουμε ακούσει με ανοιχτό μυαλό." Reller είπε η Microsoft θα λεπτομερώς τις αλλαγές αργότερα, τον Μάιο.

Η Microsoft υποστηρίζει ότι το ενδιαφέρον για τα Windows 8 ειναι ισχυρο. Ανακοίνωσε πρόσφατα ότι είχε πουλήσει πάνω από 100 εκατομμύρια άδειες χρήσης. Ωστόσο, το γεγονός ότι τα Windows 8.1 θα πρέπει να έρχονται μόλις ένα χρόνο μετά την έναρξη λέει, λέει ένας αναλυτής.

«Με την αναβάθμιση των Windows 8.1 δωρεάν, η Microsoft αναφέρει ότι δεν ήταν ικανοποιημένοι με την εμπειρία," Patrick Moorhead, αναλυτής της Moor Insights & Στρατηγικής, είπε ABC News. "Αυτό είναι ένα πολύ καλό βήμα προς τη βελτίωση τoy αρνητικoy κλίμαtow για τα Windows 8 στο σύνολό της. Αλλά για να μετατρέψει το σύνολο των Windows 8 , η αγορά θα χρειαστεί μικρότερα και πιο οικονομικά touch-based tablets και περισσότερους τίτλους των Windows store, όπως το Facebook. "


nfo:
Κρυφό περιεχόμενο κειμένου! Πρέπει να είστε Μέλος. Σύνδεση ή Εγγραφή